Kritikák, ajánlók, tesztek és gondolatébresztők tárháza

Focker Blog

A puruttyaság nem tűnik el

2012. július 16. - -Britpopper-

Csak átalakul. Sajnos az amcsi szerver úgy, de úgy leállt, hogy már a Google sem dobja ki a tárolt változatokat. Ez különösen nagy kár, hiszen sok embernek veszett el így nem egynapi munkássága. Viszont a Puruttya él tovább, csak éppen más néven. Egy új blogot ajánlanék figyelmetekbe:

www.durczimurczi.com

Jelenleg Bikafa, Csiribiri és Valorum felügyelik eme új blogot amely felfogható a Puruttya folytatásaként is. Nézzetek be gyakran, én is látogatom őket majdnem napi rendszerességgel. Azért nem minden nap, mert jelenleg a szabadságomat töltöm és ebbe nem fér bele nemhogy az internetezés de cakk-pakk a gépezés sem. Bár az idő enyhült odakinn, szerdára elvileg visszatér majd a kánikula. Nem várjuk. Köszönjük szépen, elég volt már ebből a tikkasztó időjárásból. Jól írta Coci, klassz dolog lenne ha maradna ez az enyhe idő és nem kellene a ventilátor előtt izzadnunk. Vártam én anno a nyarat, de nem számítottam 40 fokos hőségre. Faszom, mégiscsak Budapesten élek, nem Dubai-ban. Nem kell nekem ez a dögmeleg. Oké, mondjuk a munkahelyen megy egész nap a klíma de amikor kilépek az utcára, megcsap az a súlyos, fullasztó, perzselő meleg amit mindenki csak nyög és csak az igazán mazoichsták képesek élvezni hosszútávon. Elképzelni sem tudom, hogy mi lesz itt tavaly, vagy azután. Kezdhetünk berendezkedni trópusi éghajlatra? Elszavannásodik az Alföld? Sivatag lesz a Balaton helyén? Faszfej makákó Pákó áttelepíti a családját? Na, mindegy. Majd meglátjuk. A fontosabb most viszont az, hogy Jimmy kollégával elég nagy fába vágtuk a fejszénket egy bizonyos lista összeállítása szempontjából, de a végeredménnyel mindenki elégedett lesz, azt hiszem. És nem csak itt fog kikerülni, bár ez még a jövő zenéje. Apropó zene: hamarosan itt a Sziget Fesztivál. Lehet menni, aztán rákölteni az egyhavi fizetésünket. Fogalmam sincs kik jönnek, már régen nem érdekel ez az egész fesztiválozás. Nem vonz. Nem köt le. Lehet, hogy kiöregedtem belőle. Vagy a faszom tudja. Az is lehet hogy zsidó vagyok és nem akarok kisebb vagyont költeni ilyesmire. Dunsztom sincs. Inkább elbaszom a pénzem másra.

sziget-fesztival.jpg

"Sziasztok, a fél társaság a Pride-ról jött!"

A bejegyzés trackback címe:

https://focker.blog.hu/api/trackback/id/tr624659259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása