Kritikák, ajánlók, tesztek és gondolatébresztők tárháza

Focker Blog

Mozgásban az Assassin's Creed Origins

2017. június 12. - -Britpopper-

Kijött az első mozgóképes anyag az Assassin's Creed Originshez, méghozzá a Microsoft sajtótájékoztatóján. Mivel elég nagy AC fan hírében állok, rögtön egymás után háromszor is megnéztem mind az előzetest, mind a gameplay bemutatót. Nos, a nagy elánnal beharangozott változások azért annyira mégsem nagyok. Legalábbis az alapok változatlanok maradtak, ahogy láthatjátok. Ellenben amiket behoztak újdonságokként, azok igen jól állnak az új AC résznek. Ugyanaz a brigád fejlesztette a játékot akik a Black Flaget is, úgyhogy az ősi sírok fosztogatása és elhagyatott templomokban való, halálos csapdák kerülgetésével járó felfedezés adott. Több mint 4 éve dolgoznak a játékon, ennyi idő alatt bőven jutott idő átdolgozni a teljes harcrendszert és kialakítani az ókori Egyiptom és környéke környezetét, hajózással, vadállatotokkal, tikkasztó hőséggel és rengeteg felfedezni valóval. A történet sem elhanyagolható pont, ugyanis az asszaszinok rendjének születését élhetjük át a főszereplőt, Bayeket irányítva. Vigyázó szemetek az ókori Egyiptomra vessétek!

+ UPDATE

Kijött közben egy több mint 40 perces játékmenet videó is, amiben az egyik fejlesztő magyarázza a játék újításait és mi közben megcsodálhatjuk az Origins összetettségét, kapunk benne egy jó adagnyi hajózást, víz alatti úszkálást, harcot és felfedezést egyaránt. A videó alapján úgy tűnik, hogy a szinkronizálási lehetőséget mégis benn hagyták, tehát megint megmászhatunk magaslatokat hogy aztán onnan szinkronizálhassuk a környéket. No, de nem húzom tovább az időt, lessétek meg a saját szemetekkel:

+ UPDATE 2

Íme még egy érdekes játékmenet videó a GamesRadartól:

A bejegyzés trackback címe:

https://focker.blog.hu/api/trackback/id/tr2212587317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kkn 2017.06.14. 22:13:34

Melyik korban játszódik ez? Amfiteátrum nem a rómaiakhoz köthető? Abban a korban lenne?

-Britpopper- · http://focker.blog.hu 2017.06.15. 07:54:28

@kkn: Egyelőre ez még homályos, de az biztos hogy Kleopátra uralkodása idején járunk, mikor Egyiptom már római megszállás alatt volt
süti beállítások módosítása