Kritikák, ajánlók, tesztek és gondolatébresztők tárháza

Focker Blog

Kubában ezért kötél járna

2012. május 27. - -Britpopper-

Néhány gondoltat átfutott az agyamon amikor először megláttam, hogy VV Cristofel is zenei klippel próbálkozik. Durva, hogy aki egyszer bekerül a tévébe, az mindjárt ilyen ócska celeb lesz akiről az egész ország tudja, hogy kicsoda, éppen csak ő maga nem tudja saját magáról, hogy ki is valójában. De mi értelme van mindennek? Pár napja elgondolkodtam, hogy ha én készíthetnék egy albumot akkor az milyen lenne. Szerintem ilyesmin mindenki filózott már, aki valamilyen szinten kedveli a zenét. Szóval én valami sötét szintiszőnyegekkel beburkolt, kísérletezőbb hangzású albumot tennék le az asztalra, az egyszer biztos. Nem érdekelne, hogy éppen mi a menő (most a mainstream fut, nem?), mert nekem ahhoz van kedvem, amihez. És ezzel pont szembemennék a trendnek, hiszen a magyar ember kenyérre kenhető egy sláger után és ehhez nem kell ám szakértelem, csupán pár hülyegyerek akik összepakolják a hangmintákból a dalt. Ez a Cristofel gyerek is egy ordas nagy gyökér, de biztos lesz majd olyan hülye aki tetszését fejezi ki neki a dal kapcsán, sőt, talán még rajongó tinilánykákat is szerez majd a micsodájára. Kicseszett PR gépezet. Tanultam ezt a PR szakmát 2 évig, jól tudom, hogy miként működik. Jó reklámmal tulajdonképpen bármit el lehetne adni. Nézzünk egy egyszerű példát: mondjuk most itt van Skrillex. Bocs, ha talán rosszul írtam le a nevét, nem ismerem. Szóval ő most hatalmas nagy sztár, olyan mint Gaga volt 1-2 évvel ezelőtt. Skrillex nevével fémjelezve bármit el lehetne adni a tengerentúlon, ebben biztos vagyok. Akár még 20 kiló téglát is, csupán Skrillex-es csomagolás mögé kell rejteni. Poén, de működik. Ilyen a marketing. Ez a VV Cristofel gyerek is celeb lett, noha egyenlőre csak a szennylapok cikkeznek róla, meg a kacsacsőrű emlős exéről. Tényleg, az exe...! Nem, nem a fájlkiterjesztés, hanem a Veronika. Vele mi van mostanában? A múltkori balhé, meg rendőrségi feljelentés után nagyon eltűnt. Remélem nem lett komolyabb baja, ki tudja VV Cristofel kiket szabadított rá. Szóval ez a Cris gyerek azzal, hogy szerepelt a VV5-ben, elég nagy nívót szerzett magának a honi agymosott tévénézők körében. Fiatal putrigengszterek és 13 éves ribancok biztosan felnéznek rá (utóbbiak ráadásul teli szájjal...khm, khm) és ez máris elég volt ahhoz, hogy ő is bepróbálkozzon a zenével. Ácsi, milyen zenével? Tömény autotune foshalmaz ez amit előállított boszorkánykonyhájában, nem zene! Klippet véletlenül sem szúrok most be, ott a YouTube, két klikk. De kaptok egy képet a hülyegyerek hülye fejéről, vigyorogjon itt rátok a hazai média gánytengerének újabb ékköve. Aki aláírást szeretne tőle, az most keresse fel mert 5 év múlva már csak árnyéka lesz önmagának és egy hipermarketben fog melózni 45-50 000 forintért bruttó.

383751_1316637470_598x448.jpg

"Megélhetési celeb vagyok. Problem?"

A bejegyzés trackback címe:

https://focker.blog.hu/api/trackback/id/tr334548617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coci45 2012.06.26. 08:09:53

Cristofelnek csak egy 8.általánosa van.Sajnos ilyen retardáltak a celebek,pl:Pákó,Kiszel vastag szemöldök Tünde,Győzike....sok a primitív ember.Ez nem ide tartozik de hallottátok hogy Sp-nek barátnője van,csak ezt is ki hiszi el. Sp-vel fűteni lehetne....ha Cris megverte Veronikát akkor ennél is jobban feldagadhatott a szája?:D

-Britpopper- · http://focker.blog.hu 2012.06.26. 17:05:31

Ilyen ez a celeb-lét. Épp most olvastam hogy Győzikét hamarosan elítélhetik. Muhaha.
süti beállítások módosítása