Kritikák, ajánlók, tesztek és gondolatébresztők tárháza

Focker Blog

Strandfíling

2012. június 25. - -Britpopper-

Végre itt az enyhülés, jól indul ez a hét. A múlt héten tapasztalt 45-46 fokokat pedig sírja vissza az akinek két anyja van. Én már annak is örültem, hogy hazaértem abban a súlyos, fojtogató levegőben úszó forró nyári délutánon. Ezt az időt tényleg csak víz mellett lehet kibírni. És még ott sem teljes a felüdülés. Vasárnap ellátogattunk egy közelben lévő strandra. Szeretek úszni, tavaly hetente jártunk ki. Most csak azért mentünk, hogy legalább egy kis alapszínünk legyen. Természetesen leégtünk, annak rendje s módja szerint. De ez várható is volt. Csalóka a hűvös vízben fürdőzni, közben pedig az ember hajlamos elfeledkezni a magas UV-sugárzás veszélyeiről. Szar ügy. De legalább majd szépen bebarnul ez a most még vörös bőrfelület és akkor még jól is fog állni. Ha versenyszerűen űzném ezt a napozás dolgot, akkor pár hét múlva már olyan barna lennék, hogy nyugodtan mehetnék a munkaügyi központba, mint kisebbségben élő rajcsávó. Poén lenne. Egyébként pedig megfigyeltem én (oké, nem csak én hiszen ketten voltunk), hogy a strandokon rendre feltűnnek a fekete egyberészes fürdőruhába öltözött, igencsak molett idős hölgyemények (a fekete tényleg karcsúsít?) és persze a kerületi Stricik & Kurvák egylet legszebb példányai. Ezek olyan tipikusan irritáló egyének, akiknek IQ-szintje megegyezik a talpuk méretével. Persze hencegni, meg a tökéletesre kondizott testüket mutogatni, azt tudják. De semmi több. Jókat mosolygok/mosolygunk az ilyen párokon.

a_summer_romance_by_mivthevampire-d3ffs3t.jpg

Valahogy nehéz kinézni belőlük azt, hogy a kapcsolatukban az ész is dominál és nem csak a testiség. Egyébként ennek az egyletnek a tagjai már az utcákat is ellepték. Félmeztelenül, vagy falatnyi kis sortokban. Teljesen mindegy, már messziről ki lehet szúrni őket. Persze mondhatnátok, hogy túl konzervatív vagyok de inkább sétáljatok egyet a 35 fokos melegben és nézzetek körül. Tizenhárom éves kislányok olyan szerelésben, amikre egy józsefvárosi örömlány hónapokig gyűjt? Meg ezek a nyikhaj kis emós gyógyegerek szál atlétában? Még ha lenne mire. De nincs. Egy nyári vihar a Dunába söpörné őket. Vicces ez az egész, kedves olvasók. Bár én úgy vettem észre, hogy az utóbbi időben egyre csak romlott a helyzet. Mármint társadalmilag. Nézzetek meg egy agymosott, Facebook függő fiatalt. Szerintem nem is képes önálló gondolkodásra. Ha nem lenne a tévé, meg az internet akkor teljesen elveszett lenne a világban. Persze ez nem az a blog, ahol ezekről kellene írnom. Az ilyen témákra ott van Bandi a hegyről kolléga blogja amely hamarosan indul. Majd ott folytatom eme kacifántos gondolatfolyamot. Mert írni mindig lehet valamiről. Még itt, a munkahelyemen is. Csak akarat kérdése. Szóval ez a hét enyhén indult. Még szerencse, akár maradhatna is ez az enyhe idő pár napig. Persze ha megint visszaköszönt a kánikula, akkor azért nézzetek majd ki a legközelebbi strandra. Ha másért nem is, legalább a szociológiai terepmunka végett. Keressétek a helyi Stricik & Kurvák egylet tagjait. Aztán röhögjetek a plasztik képükbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://focker.blog.hu/api/trackback/id/tr114609794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SivatagiRóka 2012.06.29. 20:59:59

A FEHÉR, az karcsúsít. A fekete épp ellenkezőleg. Csak hát azt hiszik, hogy a feketében elbújhatnak mások elől. Pedig az elefánt mindenhonnan látszik a lámpaoszlop mögött. Tapasztalat.

coci45 2012.06.30. 09:10:17

Legalább pervollal mossák? :D

-Britpopper- · http://focker.blog.hu 2015.01.26. 14:48:17

Pervol Black Magic, a blair-i boszorka ajánlásával. :D
süti beállítások módosítása