Kritikák, ajánlók, tesztek és gondolatébresztők tárháza

Focker Blog

A Musicland/Neon Music

2013. január 17. - -Britpopper-

Azt mindenképp szeretném már az elején megemlíteni, hogy itt előbb voltam mint a Wave lemezboltban ám eme üzlet nem gyakorolt rám akkora hatást mint a kifejezetten indie zenékre szakosodott társa. Ez tulajdonképpen csak az én személyes zenei ízlésemre vezethető vissza, könnyen lehet hogy egy hard rocker avagy egy reggae stílust előnyben részesítő egyén pont jelen tárgyalt boltban találja meg a rég keresett albumát. A 2 in 1 lemezboltban lényegében hosszú-hosszú perceket lehet eltölteni nézelődéssel ugyanis a választék hatalmas. Külön találjuk a külföldi és külön a magyar előadókat de jutott hely a kislemezeknek és a bakeliteknek is. Még pólókba is belefuthatunk, a poszterekről és könyvekről már nem is beszélve. Nagyon jól felszerelt helyiség ahol az érdeklődő kedvére csemegézhet. Külön oldalt szenteltek a Neon Music kínálta albumoknak ami örvendetes hiszen eme kiadó magába foglal jópár független kiadót is, így igazi ritkaságokra is lelhetünk. Én speciel egyből kiszúrtam az örökös kedvenc lemezemet, az Editors: In This Light and on This Evening albumát. De nagyon sok hasonló akad még itt, különféle stílusokban. A nagyobb hányadukról az egyszeri zenerajongó már olvashatott az interneten (amióta nincs WAN2 tulajdonképpen csak az internet adhat tájékoztatást nekünk, hazai zenerajongóknak...). Szóval 1 órát simán benn lehet tölteni úgy, hogy az embernek fel sem tűnik. Közben kellemes zene szól de kérésre a választott CD-be is bele lehet hallgatni. Recorder magazin itt is kapható, a régebbi számok is.

r-ujsag2.jpgAz üzlet szerencsére egyáltalán nem kicsi, sokan elférnek benn

A kiszolgálás itt is nagyon korrekt. Barátnőm talált egy MSI maxi előlapot amely tulajdonképpen csak egy papírkép volt de be volt hányva a bakelitek közé. Odavitte az eladóhoz aki ingyen neki akarta adni, mondván nekik nem kell és amúgy sem tudja hogy "mi a fasz az". Jót nevettünk ezen. Emellett pedig ami nincs meg az üzletben azt igen olcsón be tudják szerezni online. Én pont nem, de barátnőm berendelt egy lemezt. Az egész procedúra nem tartott tovább 2 percnél. Kérdezhetnétek, hogy én vettem-e itt valamit. Nos, igen. Vettem. Méghozzá a múltkor tárgyalt hazai The Carbonfools: Carbonsweet albumát. Külön kiemelném, hogy kicsivel 3000 forint alatt kaptam meg, míg egy Media Markt-ban ez a CD olyan 4500 forint magasságában mozog. És nem ám használtan vettem, hanem szépen fóliába becsomagolva. Tehát az árak itt is nagyon kedvezőek, mindenképpen érdemes körülnézni ha az ember valamilyen lemezt keres mert itt nagy valószínűséggel rátalál majd. Egyébként pedig nincs is nagyon eldugva, mindössze le kell menni néhány lépcsőn és benyitni jobbra egy ajtón. Amolyan "csemegézős-hely" vagyis nyugodtan rá lehet szánni egy délutánt hogy rendesen körbenézzen az érdeklődő.

Nyitvatartás:

H-P 11.00-19.00

Cím:

VII. ker. Almássy tér 8.

A bejegyzés trackback címe:

https://focker.blog.hu/api/trackback/id/tr845021474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása