Kritikák, ajánlók, tesztek és gondolatébresztők tárháza

Focker Blog

Ha a siker a fejedbe száll…

2014. május 24. - -Britpopper-

Az utóbbi napokban nagy port kavart, hogy a legutóbbi ValóVilág (ne kérdezzétek hányadik szezon, mert dunsztom sincs…) győztese, VV Aurelio egy gyorsétteremben balhézott és kötekedett néhány, hasonlóan unintelligens haverjával egyetemben. A sztori nagyjából annyi, hogy lekezelő stílusban beszéltek a személyzettel, tették az agyukat, játszották a nagy jampit. Mikor Aurelio csajozási kísérletét elutasította az egyik kiszolgáló, az identitászavaros csávó még bunkóbb stílusra váltott. De persze nem csak ő, hanem színes (értitek, ugye…) kompániája is. Fenyegetőzés és ökölropogtatás is lezajlott, aztán persze mielőtt túl komolyra fordultak volna a dolgok, ezt a néhány szerencsétlen hülyét kizavarták a helyiségből. Pár nappal később viszont jött a friss hír: Aurelio-t elverték mint a szart, mert kikezdett az egyik haverja nőjével. Úgy kellett neki, remélem szerzett néhány örökké megmaradó heget is, amelyek aztán majd élete végéig emlékeztetni fogják őt arra, hogy mekkora paraszt is valójában. Mert az egy dolog, hogy épelméjű ember nem jelentkezik a ValóVilág-ba, de ha ezt a gány okádékot valaki meg is nyeri…nos, ahhoz már nagyon de nagyon alább kell adni azt a bizonyos szintet. Én mindig is úgy tekintettem a ValóVilág játékosaira mint annak idején, az ókori Rómában lévő gladiátorviadalok alkalmával beküldött rabszolgákra akik csupán azért kaptak pár percnyi figyelmet, hogy halálukkal elszórakoztathassák a nézősereget amíg a gladiátorok színre nem lépnek. Vagy egy korábbi bajnok, vagy vadállatok ölték meg őket. Teljesen mindegy, a sorsukat nem kerülhették el. És éppen ilyenek ezek a ValóVilág játékosok is. Kiállnak a nagyvilág elé, ideig-óráig elszórakoztatják a nézősereget de aztán a média olyan szépen bedarálja őket, hogy azt öröm nézni. Kipakolják a magánéletüket, savazzák és becsmérlik őket, pletykálnak és mindezzel szépen lassan elérik, hogy a naiv játékos, aki egykoron még sikerről és hajóbőröndnyi pénzről álmodott, már az utcára se merjen kimenni mert ott is csak a savat kapná azoktól akik felismerik. Szóval egy jó tanács: sose szerepeljetek a tévében!

vv-aurelio1.jpg

VV Aurelio egy idióta. Ezt kár lenne tovább szépíteni, egyszerűen csak egy újabb idióta a PR-gépezet markában. Mivel megnyerte a legutóbbi ValóVilág-ot, minimális szinten ugyan de reflektorfénybe került. Sajnos még mindig túl sok az agymosott zombi akiknek a napi szórakozása kimerül abban, hogy az esti műsorsávban ilyesfajta műsorokra fecsérlik drága (?) idejüket. Ergo az elegendő nézettség megvolt ahhoz, hogy Aurelio ismertté váljon idehaza (persze csak bizonyos embereknél, én speciel azt sem tudtam ki ez, amíg el nem olvastam a Tolvajkergetők róla szóló bejegyzéseit…). És mivel a siker mindig az ember fejébe száll, Aurelio sem volt képes nyugton megülni a seggén és mindenáron bizonygatnia kellett, hogy ő a faszagyerek, a VV-győztes, a telep királya. Nade srácok, ez mindig is így ment. Emlékszem még arra a szerencsétlen ''kubai macsó'' VV Cristofel-re is, akiről nem győztem elég savazó cikket írni annak idején. Azzal is mi lett? Remélem kijutott Kubába, ahová mindig is menni akart, aztán most épp valami dzsungelben bujkál az emberkereskedők elől. Avagy ott volt VV Béci, aki a hirtelen jött sikertől rögtön úgy érezte, hogy ő gengszter-rapper és menten elkezdett rappelni (borzalmas minőségben, naná…). Az egyetlen ember aki az évek során jól jött ki ebből az egész ValóVilág cirkuszból, az VV Alekosz volt. Kapott rengeteg pénzt, saját műsort (vele megannyi parti-ribancot), internetes mémeket és mikor eltűnt a köztudatból, egyszerűen átszerződött a konkurens tévécsatornához. Elsőre nem is hinnétek róla, hogy mekkora koponya az az ember. De ez az Aurelio…hát sajnos ő pont olyan mint az összes többi előtte és az összes többi akik majd utána következnek: egy nulla. Meglett volna az esélye arra, hogy valaki legyen (erre jó példa mondjuk Tóth Gabi, aki a nővére árnyékából lépett ki és ma már a ''szegény ember Pink-je'') de nem tudott élni vele. Azt hiszem nála a tudomány megállt ott, hogy a kapott nyereményét piára, dizájnerdrogokra, kurvákra és menőzésre költse. Ez is egy életstílus, de hosszú távon nem éri meg. Persze hosszú távon már arra sem fogunk emlékezni, hogy ki a retkes fasz volt az a VV Aurelio…

A bejegyzés trackback címe:

https://focker.blog.hu/api/trackback/id/tr546201405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2019.11.05. 14:02:29

később se lett normálisabb de majd most megy a sittre pár évre, megérdemli.
süti beállítások módosítása