Kritikák, ajánlók, tesztek és gondolatébresztők tárháza

Focker Blog

Blair Witch Volume 2: The Legend of Coffin Rock élménybeszámoló

2017. március 30. - -Britpopper-

177243-blair-witch-volume-2-the-legend-of-coffin-rock-634x474.jpg

Hát számomra ez volt a sorozat leggyengébb láncszeme. Ebben egy katonát alakítunk, valamikor az 1880-as években de azt meg nem mondom már, hogy az északi vagy a déli oldalon áll-e. Nem is fontos. Mindenesetre halálos lövést kap és el is vérezne, ha nem talál rá egy fiatal kislány aki hazacipeli az otthonába a félholt katonát és ott nagymamája segítségével sikeresen meggyógyítja. A katona nem emlékszik semmire, ezért a nagyi a Lazarus nevet adja neki. Később a fiatal lány, aki a megmentő volt, eltűnik. A nagyi szerint az erdő vitte el. Lazarus pedig a keresésére indul. Sokat nem is lehet írni erről a részről, tulajdonképpen ugyanolyan mint az első csak ebben már egy férfit alakítunk és többször vannak álomszerű víziók mint az első részben. Nagyon untam ezt a játékot, semmi újdonsággal nem tudott szolgálni számomra. Nem azt mondom, hogy nem érte meg az árát, de közel sem ért fel az első rész színvonalához. De ezt tudjuk be a másik fejlesztőcsapatnak ugyanis mindhárom részt más-más gárda készítette. Semmilyen emlékezetes eseményre nem emlékszem ebből a részből, talán csak arra amikor Lazarus egy temetőben a saját nevét véli felfedezni egy sírtáblán. A játék végi boss-fight is erősen középszerű lett. A grafika sem sokat változott, egy kicsit színesebb lett talán de ugyanúgy maradt a kísérteties, rideg őszi táj.

screenshot_pc_blair_witch_volume_2_the_legend_of_coffin_rock008.jpg

A Coffin Rock az valamiféle misztikus jelentőséggel bíró szikla ahol emberáldozatokat mutattak be és persze Lazarus is eljut majd ehhez a sziklához (ami egyébként már az első részben is nagy szerepet kap) de hogy a kibelezett emberkék ebben a részben, az elsőben, vagy a harmadikban vannak-e arra már nem emlékszem. A történet kibővítése végett azért megéri egyszer végigjátszani és megmosolyogtató ahogyan láthatjuk, hogy milyen volt Burkittsville pár évtizeddel az első rész előtt.

Folytatás következik

A bejegyzés trackback címe:

https://focker.blog.hu/api/trackback/id/tr6012366775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása