Kritikák, ajánlók, tesztek és gondolatébresztők tárháza

Focker Blog

Pet (2016)

A kiskedvenc titkos élete

2016. december 20. - -Britpopper-

15622130_1163505217066680_3398217195834372308_n.jpg

Néha szembejönnek borzalmas filmek. Oké, a Pet nem borzalmas. Egész vállalható darab. Csak épp sokkal de sokkal több volt benne, mint amit tető alá hoztak. Kihagyott ziccer az egész film. Alapvetően ígéretesen indul, de sajnos a végére teljesen összedől.

Történet: Seth (Dominic Monaghan) egy sintértelepen dolgozik. Unalmas napjait azonban megtöri, mikor találkozik Holly-val (Ksenia Solo), régi szerelmével. Bár a lány nem viszonozza az érzelmeit, Seth a megszállottjává válik. Összeszed róla minden fellelhető adatot az interneten, a nyomában jár, virágot küld neki és próbál valahogy a bizalmába férkőzni. Azonban mikor látja hogy semmi sem vezet eredményre, elrabolja a lányt és a sintértelep alatti pincében bezárja egy ketrecbe azzal a céllal, hogy majd engedelmességre neveli. Persze ez nem jön össze.

Kivitelezés: Az ember azt hihetné a leírtak alapján hogy egy kemény torture porn filmmel van dolga de a Pet még csak meg sem próbálkozik ilyesmivel. Teljesen jól indul, Dominic Monoghan (Lost) remekül hozza a zakkant, de mégis esendő pszichopatát, Ksenia Solo pedig méltó ellenfelének bizonyul. Aztán a film bedob egy elég gagyi csavart, ami teljesen feje tetejére állítja a felállást. Az áldozat nem is annyira áldozat, Seth pedig egyre jobban kezdi elveszíteni az irányítást. A történet sajnos teljesen darabjaira hullik, az említett csavarral kvázi kiherélik az ígéretes alapokra építkező filmet. Egyetlen véresebb jelenet van benne ami korrekt lett, de sajnos a többi részében inkább csak az unalom gyilkolja az embert.

Értékelés: 5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://focker.blog.hu/api/trackback/id/tr5712058299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása