Kritikák, ajánlók, tesztek és gondolatébresztők tárháza

Focker Blog

August Underground's Mordum (2003)

2017. január 25. - -Britpopper-

Akik szerint a Szerb film betegesen kegyetlen, már-már undorító és durva, azok tegyenek egy próbát ezzel a hulladékkal. A történet mindössze ennyi:

"Két jóbarát összehaverkodik egy harmadik férfival, és úgy döntenek, magukkal viszik egy kis vérengzésre. Szerelmes párokat kapnak el, majd a lehető legváltozatosabb módon kínozzák őket."

Torture porn filmről lévén szó a kínzások és gyilkosságok valóban eléggé megrázóak, kell hozzájuk gyomor. A szereplők közben a retardált redneck amerikaiak és az értelmi fogyatékosok összes válfaját bemutatják, miközben minden második szavuk az hogy "fuck" és minden harmadik hogy "shit" (de lehet hogy fordítva). A snuff filmeket idéző képi világ próbálja hitelesebbé tenni a látottakat de inkább kelt hányingert. Épp úgy mint a folytonos szadizmus, vérengzés és értelmetlen gyilkolászás, melyekben szinte tobzódik a film. Van itt minden, a csonkítástól kezdve a nekrofilíán át a vérfertőzésig bezárólag de olyan mennyiségben és olyan aprólékossággal hogy az embernek komolyan felfordul tőle a gyomra. Értelmetlen, öncélú szarság az egész.

Még filmnek sem igazán lehet nevezni, mert ilyen bármelyik retardált össze tud hozni egy VHS kamerával, némi maszkmesteres kellékkel, meg pár hektoliternyi vérrel felszerelkezve. Megtalálható az internet rejtett zugaiban de szerintem még csak magyar felirat sem készült hozzá mert lényegében csak káromkodások, halálsikolyok és artikulálatlan üvöltések hangzanak el benne. Azokból viszont jó sok.

Kizárólag mazochistáknak ajánlott.

Értékelés: 2/10

A bejegyzés trackback címe:

https://focker.blog.hu/api/trackback/id/tr3512147159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása