Kritikák, ajánlók, tesztek és gondolatébresztők tárháza

Focker Blog

Álmaim cipője

2012. május 05. - -Britpopper-

Van egy olyan zenekar akiket majd részletesen is be fogok mutatni itt, egyenlőre legyen elég annyi, hogy egy bizonyos réteg számára kultzenekarnak számítanak. Ez a réteg inkább a videojátékos, bulizós fiatalság és ebből is csupán az a szeglet akik nem ágálnak eszeveszetten az indie zene és az elektronika találkozása ellen. A Hadouken! (nevüket a Street Fighter videojáték legendás speciális kombója után kapták és természetesen angolok) 2008-ban tette le az asztalra a Music for an Accelerated Culture elnevezésű albumukat és lovagolták meg az akkoriban még nagy névnek számító Myspace közösségi oldalt. Az album nekem az egyik személyes kedvencem, dacára annak, hogy zeneileg semmi kiemelkedő nincs rajta hiszen ezt a minimál prüttyögést amelyet Atari/C64-es hangmintákból szereztek már a Crystal Castles ellőtte ugyanabban az évben. De mégis működik a Hadouken! lemeze, mégpedig azért mert ahhoz a generációhoz szól akik hozzájuk hasonlóak. Ezt majd bővebben is ki fogom fejteni a közeljövőben, most inkább mutatnék egy klassz cipőt amelyet ők terveztek és bár nem tudom lehet-e még egyáltalán kapni valahol (gyanítom, hogy az Ebay-en igen...) de az biztos, hogy ha nekem ilyen csukám lenne, le sem venném a lábamról még akkor sem, amikor éppen alszom. Durván jól néz ki:

hadouken_trainer_by_hadoukentheband.jpg

Gondolom promózási céllal készült, úgyhogy nagy kincs egy ilyen. Bár jómagam is inkább a Converse felé tendálok ha cipőkről van szó, azért egy ilyen jól összerakott produktum mellett nem mehetek el szó nélkül. Kell és kész. Ha sok pénzem lenne, már vadásznék is rá az Ebay-en. Le a kalappal a Hadouken! előtt. Aki pedig nem ismerné őket, annak beszúrok most ide egy dalt tőlük:

A bejegyzés trackback címe:

https://focker.blog.hu/api/trackback/id/tr204489629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása