Kritikák, ajánlók, tesztek és gondolatébresztők tárháza

Focker Blog

Sehol se találtad a GTA 2 zenéit? Itt keresgélj!

2016. február 25. - -Britpopper-

Na skacok, Jimmy barátom ismét alkotott.

Ezúttal GTA 2 témában.

Át is adom a szót:

 

Sziasztok, Jimmy vagyok!

Amikor a GTA V-el játszottam még PS3-on anno, feltétlenül jól esett látni egy visszatérő meglepetést, amit talán csak kevesek tudnak. Ugyanis két olyan autó is megtalálható a játékban, amely valójában a GTA 2-ből származik. Az egyik a single playerben is felbukkanó Z-Type, amit a Zaibatsu (ejtsd: Zájbátszu) nevű nagyvállalat emberei vezetnek a 2D-s elődben, míg a másik a Furore GT nevű utcai sportkocsi, amely később a Last Team Standing update-ben lett hozzáadva 2014 végén.

Szóval ezeket a kocsikat vezetve eszembe jutott, hogy lényegében úgy is vehetjük (persze ez csak elmélet), hogy a GTA 2 és az V valamennyire közös univerzumban vannak (habár a Rockstar szereti kevergetni a dolgokat, hogy sose tudjuk melyik játék melyik másiknak az univerzumában van benne  [néha kivétel akad]), így mekkora lenne, ha lenne egy rádió állomás, amely a GTA 2 dalait játssza.

12751937_1543288159332993_1779647366_o_1.jpg

Elkezdtem őket összeszedni és meglepetten tapasztaltam, hogy a legtöbb dal, amit a játékban hallunk, a Rockstar saját szerzeménye, de még így sem lehet egyszerűen megtalálni ezeket.  Habár az összes Rockstar által készített alkotás fent van az Itunes-on a GTA III-tól egészen a Liberty City Stories-ig, a GTA 2 azonban -bármilyen fajta ok nélkül - nem.  Így hát kénytelen voltam újraszerkesztgetni a dalokat ahol csak lehetett, hogy egyáltalán normális hosszúságúak és minőségiek legyenek.  Persze hála istennek pár „jómunkásember” rajtam kívül szintén megpróbálta már korábban újraalkotni őket, így hát - később az engedélyüket kikérve - hozzáadtam ezeket a saját kollekciómhoz.

Amikor már kész lett a kollekció, úgy döntöttem, miért ne tehetném közzé, hogy mások is hallgathassák. Na, itt ütköztem problémába. A legtöbb GTA tematikájú oldalon, ugyebár saját rádiót lehet posztolni, na de azt csak egyben, normális kommentátori munkával egybe téve egyetlen fájlba, és lehetőleg minél kevesebb jogvédett anyaggal. Emiatt sehol sem fogadták el a közel 39 fájlból álló munkámat. Moddb – „Addon” szekció, GTAINSIDE, GTAForums… Akárhova tettem, mindenütt vagy nem fogadták el, vagy ha fel is került, akkor 6 órán belül törölve lett az adminisztrátori ellenőrzés során. Így hát kénytelen vagyok itt megosztani a munkámat, amely remélem sok GTA rajongó szívét nyeri el.

Mit tartalmaz a válogatás?

  • Az alap GTA 2-ben hallható zenék (van, ami a játékból van kiszedve, míg más újra lett dolgozva [részletekért lásd a CREDITS fájl tartalmát])
  • A játék intrója [annak is az eredeti verziója, nem a játékban hallható nem hivatalos mix)
  • A GTA 2 Promóciós filmjének zene anyagai

https://www.youtube.com/watch?v=8KQOWPtROpk

  • A különböző show host beszédjei alatt elhangzó zenék (például a Phanny Joe Styles mögött elhangzó hip-hop zene, amit sokan félreazonosítanak egy GTA 1-es dallal, annak ellenére, hogy a valódi címe: Craig Mack – Flava in Ya Ear)

 

A tömörített csomagot itt találjátok:

https://mega.nz/#!klAnACwA!X4orfqMdwlK4xrlKk54XY1b-lip-EFfyyjuBdo2FQqg

Jó szórakozást hozzá!

A cikk végére pedig egy kis poén:

A bejegyzés trackback címe:

https://focker.blog.hu/api/trackback/id/tr598413174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása