Kritikák, ajánlók, tesztek és gondolatébresztők tárháza

Focker Blog

Hounds of Love

2017. május 27. - -Britpopper-

Ben Young idei debütáló nagyjátékfilmje egy ausztrál tinédzserről szól, akit egy sorozatgyilkos pár rabol el, majd tart fogva egy hangszigetelt szobában. A lány úgy próbál élve megmenekülni, hogy a lelkileg nyilvánvalóan sérült férjet és a feleséget egymás ellen hangolja, ezzel nem várt borzalmakat szabadítva el.

A film leginkább a Snowtown Murderssel rokonítható. Lassú, kegyetlen, brutális. Nem tolja az ember arcába az erőszakot, csak részleteket mutat belőle. Vérfoltok a padlón, rozsdás lánc az ágy végében, és hasonlók. Gyönyörű fényképezés mellett sokszor használnak lassításokat. A színészek pedig jók. Az elrabolt kamasz megformálásáért a legjobb színésznő díjával tüntették ki Ashleigh Cummingst a tavaly velencei filmfesztivál Venice Days nevű szekciójában - megjegyzem, teljesen megérdemelten.

Nem kihagyhatatlan film, de akinek a Snowtown Murders tetszett, az ebben sem fog csalódni. Kemény film, emészteni kell, de egy próbát mindenképp megér - főleg ha érdekel egy sorozatgyilkos pár belső vívódása és van hozzá idegzeted / gyomrod.

18485878_1306903496060184_6675518430343732845_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://focker.blog.hu/api/trackback/id/tr4412513061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása